IMG_205417468988152

Holistic Pulsing

Holistic Pulsing is gebruikmaken van de zachtheid en de kracht van water. Met het pulsen brengen we het lichaam in een constante ritmische en wiegende beweging die in elkaar overvloeien. Als we ervan uitgaan dat ons lichaam voor ongeveer 75% uit vloeistof (water) bestaat dan komt deze vloeistof in het hele lichaam tot op celniveau in beweging.

De continuïteit van de bewegingen zorgt ervoor dat de ontvanger zich volledig overgeeft aan deze golfbewegingen. Dit leidt tot een diepe ontspanning en een meditatieve staat.  Het brengt je weer terug bij jezelf, bij je eigen unieke oorsprong! In je cellen bevindt zich het cellulaire geheugen, deze informatie gaat terug tot in de baarmoeder en zelfs daarvoor.

Het pulsen maakt de herinnering vrij van het wiegen in de baarmoeder, dit voelt veilig en vertrouwd. Hoe veiliger we ons voelen hoe meer we ons gaan openstellen voor eventuele stagnaties die we aanraken d.m.v. de golfbewegingen van het pulsen.

De behandeling werkt rechtstreeks in op blokkades in het lichaam.

Tijdens deze behandeling blijven je kleren aan!

 

Holistic Pulsing 30 minuten € 20,00

Holistic Pulsing 60 minuten € 40,00

Miranda van Putten
Het is voor mij een streven om de vragen die mensen mij stellen over de verschillende massages en therapieën op mijn weblog duidelijk naar voren te laten komen.
Heb je dus vragen of wil je ergens meer over weten? Neem dan gerust contact met mij op! ~ Groet Miranda