Massagepraktijk Holistic

Welkom bij Massagepraktijk Holistic

 

 

Welkom bij Massagepraktijk Holistic. Mijn naam is Miranda van Putten en heb van 2013 tot 2018 een praktijk aan huis gehad. Vanaf 1 Juli 2018 is mijn praktijk verhuisd naar de Nirvana studio in Weert.  Verder geef ik zo nu en dan les  bij Therapeutisch Opleidingscentrum Kersten in Maastricht. Daar verzorg ik voornamelijk de module Wellness. Heerlijk om mijn passie door te mogen geven aan cursisten/collega masseurs. Bij Massagepraktijk Holistic zullen de massages nooit hetzelfde zijn. Tijdens uw afspraak zullen we samen bekijken wat op dat moment nodig is. U kunt terecht voor heerlijke ontspannende massages, maar ook voor therapeutische massages ( cupping, acupressuur, voetreflex …..).

Door de dagelijkse drukte en een maatschappij die steeds meer van ons eist, hebben mensen steeds meer behoefte aan ontspanning. Ons lichaam is erg goed in staat zichzelf te herstellen, maar je moet het op weg helpen. Een duwtje in de rug, soms letterlijk, is het begin. Een massage dus!

Houd er wel eventueel rekening mee dat er een reactie kan optreden na de massage, drink voldoende water na een behandeling en plan de rest van de dag zo weinig mogelijk in zodat u nog heerlijk kunt nagenieten van een massage.

Bent u nieuwsgierig geworden bel of mail mij gerust. Ik help u graag!

Belangrijk om te weten: Er kan een reden zijn waarom ik een massage niet kan/mag geven, dit staat beschreven bij de contra indicaties. Wanneer u in behandeling bent bij een arts moet u altijd toestemming vragen of u een massage mag ondergaan! Ik ben geen arts en kan en mag daarom ook geen diagnose stellen. Hygiene staat in mijn praktijk hoog in het vaandel. Niet alleen van mij naar mijn client toe, maar ook andersom.

massage_kop