MASSAGEPRAKTIJK HOLISTIC

Massages by Miranda

 

2015-03-01 Miranda Van Putten (normale resolutie)-5

Welkom bij Massagepraktijk Holistic. Mijn examples that show medea is a tragic hero naam is Miranda van Putten en heb sinds 2013 een praktijk aan huis. Daarvoor heb ik veel ervaring en kennis opgedaan als masseuse/schoonheidsspecialistein Thermae 2000/ Thermen Born en als fitness-instructrice bij LifeStyle/Vitae.

Door de dagelijkse drukte en een maatschappij die steeds paper writer for hire meer van ons eist, hebben mensen steeds meer behoefte aan ontspanning.Ons lichaam is erg goed in staat zichzelf te herstellen, maar je moet het op weg helpen. Een duwtje in de rug, soms letterlijk, is het begin. Een massage dus!

Deze kans heb ik benut door mezelf bij te scholen als Massagetherapeut, Acupressuurtherapeut en Voetreflexoloogbij Therapeutisch Opleidingscentrum Kersten in Heerlen.BijMassagepraktijk Holistickunt u terecht voor zowel ontspannende als therapeutische behandelingen. Bent u nieuwsgierig geworden bel of mail mij gerust. Ik help u graag!

Belangrijk om te weten: Er kan een reden zijn waarom ik een massage niet kan/mag geven, dit staat beschreven bij de contra indicaties. Wanneer u in behandeling bent bij een arts moet u altijd toestemming vragen of u een massage mag ondergaan! Ik ben geen arts en kan en mag daarom ook geen diagnose stellen. Hygine staat in mijn praktijk hoog in het vaandel. Niet alleen van mij naar mijn clint toe, maar ook andersom.

massage_kop