Massagepraktijk Holistic

Massages bij Miranda

 

 

Welkom bij Massagepraktijk Holistic. Mijn naam is Miranda van Putten en heb sinds 2013 een praktijk aan huis. Daarnaast ben ik ook docent bij Therapeutisch Opleidingscentrum Kersten in Maastricht. Daarvoor heb ik veel ervaring en kennis opgedaan als masseuse/schoonheidsspecialiste in Thermae 2000 Valkenburg/ Thermen Born en als fitness-instructrice bij LifeStyle/Vitae in Weert.

Door de dagelijkse drukte en een maatschappij die steeds meer van ons eist, hebben mensen steeds meer behoefte aan ontspanning. Ons lichaam is erg goed in staat zichzelf te herstellen, maar je moet het op weg helpen. Een duwtje in de rug, soms letterlijk, is het begin. Een massage dus!

Deze kans heb ik benut door mezelf bij te scholen als Massagetherapeut, Acupressuurtherapeut, Voetreflexoloog en Wellnessmasseur bij Therapeutisch Opleidingscentrum Kersten in Maastricht. Bij Massagepraktijk Holistic kunt u terecht voor zowel ontspannende als therapeutische behandelingen. Bent u nieuwsgierig geworden bel of mail mij gerust. Ik help u graag!

Belangrijk om te weten: Er kan een reden zijn waarom ik een massage niet kan/mag geven, dit staat beschreven bij de contra indicaties. Wanneer u in behandeling bent bij een arts moet u altijd toestemming vragen of u een massage mag ondergaan! Ik ben geen arts en kan en mag daarom ook geen diagnose stellen. Hygiene staat in mijn praktijk hoog in het vaandel. Niet alleen van mij naar mijn client toe, maar ook andersom.

massage_kop