Ontspanningsmassages

massagepagina kop

 

2015-03-01 Miranda Van Putten (normale resolutie)-4

Lees meer over de verschillende massages die wij aanbieden! Op de pagina tarieven kunt u deze verschillende massages terugvinden.

 

KLASSIEKE MASSAGE:

Het doel van klassieke massage is om stress en spanningen te verminderen. Spanningen hopen zich vooral op bij de nek en schouders. Door massages wordt de doorbloeding gestimuleerd en blokkades opgeheven. Maar ook voor mensen zonder stress is een massage een weldaad voor lichaam en geest. U kunt kiezen voor een deelmassage of een algehele lichaamsmassage.

2015-03-01 Miranda Van Putten (normale resolutie)-3


HOTSTONE MASSAGE:

Hotstone massage (seizoengebonden massage)  is een geweldig intense warmte massage die een weldaad is voor lichaam en geest. De hitte en de druk van de stenen dringen diep door in de spieren. De hotstone massage verlicht spanningen en kan je nadien veel energie geven. Deze massagetechniek stimuleert de orgaanfuncties en de stofwisseling en activeert het zelf herstellend vermogen van het lichaam. Er wordt zowel met de handen als met de stenen gemasseerd. De stenen die tijdens deze massagevorm worden gebruikt hebben een temperatuur van ongeveer 48 graden. Door de combinatie van warmte en beweging kan er dieper in het spierweefsel gewerkt worden, wat de massage effectiever maakt.

Contra-indicaties bij een hotstone massage:

 • Diabetes
 • Huidontstekinningen
 • Hoge bloeddruk

2015-03-01 Miranda Van Putten (normale resolutie)-8


STOELMASSAGE:

De stoelmassage is uitermate geschikt voor bedrijven die hun medewerkers even een momentje van rust gunnen tijdens hun werk.

Dit is een doelgerichte kortdurende massage voor mensen die moeilijk op hun buik of rug kunnen liggen door pijn of kortademigheid. De stoelmassage wordt uitgevoerd op speciaal voor dit doel ontworpen massagestoel die het mogelijk maakt de client zittend en zonder dat de kleding uit hoeft, te masseren. Een volledige stoelmassagebehandeling is effectief en kort van duur. Een sessie duurt 20 minuten, terwijl de effecten van de behandeling lang doorwerken. Na een behandeling voelt men zich, zowel geestelijk als lichamelijk fris en fit. De nek, de schoudergordel en de rug worden uitvoerig behandeld, maar ook hoofd, armen en handen worden gemasseerd. Een stoelmassage werkt vooral preventief, denk aan RSI klachten, schouder-, nekklachten en hoofdpijnen.

 


HOLISTIC PULSING:

Bij Holistic Pulsing blijven je kleren aan.

Holistic Pulsing is een vorm van lichaamswerk waarbij je lichaam in beweging wordt gebracht met ritmische en wiegende bewegingen die in elkaar overvloeien. De continuiteit van de bewegingen zorgt ervoor dat de ontvanger zich volledig overgeeft aan deze golfbewegingen. Dit leidt tot een diepe ontspanning en een meditatieve staat. Holistic Pulsing is veel meer dan een techniek. Het brengt je weer terug bij jezelf, bij je eigen unieke oorsprong! In je cellen bevindt zich het cellulaire geheugen, deze informatie gaat terug tot in de baarmoeder en zelfs daarvoor. Het pulsen maakt de herinnering vrij van het wiegen in de baarmoeder, dit voelt veilig en vertrouwd. Hoe veiliger we ons voelen hoe meer we ons gaan openstellen voor eventuele stagnaties die we aanraken d.m.v. de golfbewegingen van het pulsen. De behandeling werkt rechtstreeks in op blokkades in het lichaam. De helende werking van Holistic Pulsing stopt niet na een sessie. De stroming wordt dan vaak zelfs intenser gevoeld. Sommige mensen voelen de werking nog enkele dagen erna. Ook afvalstoffen worden vrijgemaakt, het is belangrijk om nadien veel water te drinken, zodat het lichaam een handje geholpen wordt de gifstoffen op te kunnen ruimen.

Holistis Pulsing werkt ondersteunend bij:

 • gebrek aan energie,vermoeidheid, spanning en stress
 • behoefte aan diepe ontspanning
 • burn-out
 • lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, vastzittende nek, rugklachten, spierpijn, gewrichtsklachten,obstipatie
 • emotionele problemen en depressie
 • weer in contact te komen met je lichaam
 • wanneer je teveel in je hoofd zit en niet meer kunt voelen
 • na ziekte
 • bejaarden en dementerende;het heeft een positieve werking op gewrichten en spieren
 • bij oude sportblessures
 • bij een slechte doorbloeding van de ledematen
 • Specifiek voor kinderen, ook bij hyperactiviteit, faalangst, lusteloosheid, spanningsbuikpijn,moeilijk inslapen en driftbuien.

 

massage_kop

 

tarieven